En myk og seig nytelsesbombe
Denne sukkerfrie kaken består av ett lag med fudgy brownie og ett lag med chocolate chip cookie dough på toppen. Resultatet er en myk og seig nytelsesbombe. Får å få den seige konsistensen til chocolate chip cookie dough, har vi brukt dadler. Dadler er i utgangspunktet søtt, men vi har tilsatt litt flytende Natreen for å få frem smakene enda mer.
Smelt smøret og sett til side mens det avkjøles.
Rør sammen egg og Natreen, og deretter resten av ingrediensene. Ha i smøret og bland til du får en jevn røre.
Ha i en liten firkantet kakeform (ca 22x15 cm) og stek på 180 grader i ca 15 min (sjekk underveis - den skal være litt bløt i midten når den er ferdig). Mens browniesen avkjøles, lag chocolate chip cookie dough.
Ha alle ingrediensene utenom sjokolade i en blender og kjør til du får en jevn, klumpefri masse. Sett røren i fryseren i ca 45 min.
akk sjokoladen i litt grove biter (som chocolate chips) og vend inn ca 1/3 av den i den kalde røren med en slikkepott.
Når browniesene er helt avkjølt, ha chocolate chip cookie dough over, og trykk det godt utover slik at den blir et kompakt lag som dekker hele kaken. Dryss resten av den hakkede sjokoladen over.
Server den gjerne som en hel kake med f.eks, sukkerfri is til. Du kan også dele den i passende biter som du kan fryse ned og ta opp enkeltvis når du skal kose deg litt ekstra.