Bountykake uten sukker

Bountykake uten sukker

Kokos og sommer går hånd i hånd. Hva med å lage denne superdigge (sukkerfrie!) bountykaken med browniesbunn til neste sommerfest?

 

Begynn med å lage browniebunnen.

Translation not found for item: '/Recipe/Ingredients' for language: nb-NO

  • 400g vanlig kokosmelk (sett kaldt i kjøleskapet i minst 1 døgn)(brownie)
  • 250g revet kokos (brownie)
  • 30g Natreen strø (brownie)
  • 200g sukkerfri melkesjokolade (glasur)
  • 40g smør (glasur)

Translation not found for item: '/Recipe/Steps' for language: nb-NO

  1. 01

    Begynn med å lage browniebunnen. Oppskrift på browniesbunn finner du under.

  2. 02

    Bruk kun browniesbunnen av oppskriften og lag den 1,5 ganger så stor som denne oppskriften. Bruk en form som er ca 25x20cm (eventuelt en rund 18cm form).

  3. 03

    Åpne boksen med kokosmelk og ta ut kun den tykke delen av massen over en bakebolle. Ha i revet kokos og Natreen og bland godt. Fordel deretter massen over den avkjølte browniesbunnen og sett i fryseren i ca 30 min.

  4. 04

    Glasur: Smelt sjokolade og smør i mikrobølgeovnen eller i en liten kasserolle på svak varme. Pass på så det ikke brenner seg!

  5. 05

    Ta kaken ut av fryseren og hell glasuren jevnt over kaken slik at den dekker hele. Dryss over litt revet kokos til pynt. Sett tilbake i kjøleskapet i minst 1 time - kaken smaker aller best om den får stå en dag!

  6. 06

    Del gjerne kaken opp i passende biter og server på et fint fat.