Denne browniesen med karamellglasur er så god at ingen kommer til å merke at den er sukkerfri! Om du ønsker den glutenfri, kan du erstatte speltmelet med mer mandelmel eller glutenfritt havremel.
Smelt smøret og sett til side mens det avkjøles. Rør sammen egg og natreen, og deretter resten av ingrediensene. Ha i smøret og bland til du får en jevn røre. Ha i en liten kakeform og stek på 180 grader i ca 15 min (sjekk underveis - den skal være litt bløt i midten når det er ferdig). Avkjøl.
Lag 1 porsjon karamellsaus og avkjøl. Bland inn Philadelphia light til den er helt jevn og fin. Ha eventuelt mer Natreen i om du ønsker den søtere. Sett i kjøleskap et par timer. Når glasuren har blitt fastere i konsistensen, kan du bre den utover browniesen. Den kan gli litt utover, så det er best å beholde kaken i formen.
Pynt gjerne med smeltet sukkerfri sjokolade som du drisler over, og hakkede peanøtter.
Nyt!