Personvernregler for Jacobs Douwe Egberts

Omfang: Jacobs Douwe Egberts (JDE) relaterte produkter, tjenester og aktiviteter, inkludert denne nettsiden (JDE) er utviklet og markedsføres i samarbeid mellom Koninklijke Douwe Egberts B.V., Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam, Nederland (KDE) og deres respektive forretningsenheter i de ulike landene.

 

Disse personvernreglene for JDE regulerer innsamling, bruk og andre former for behandling av personopplysninger i forbindelse med JDE produkter og tjenester. KDE er opptatt av å respektere og ta vare på personvernet ditt og at personlige opplysninger du deler med oss, skal være sikre.

 

Fra tid til annen kan denne nettsiden inneholde lenker til nettsider fra andre selskaper eller organisasjoner. Du bør lese nøye gjennom personvernreglene som gjelder for disse nettsidene, ettersom de kan avvike fra personvernreglene for JDE.

 

Hvem er ansvarlig for opplysningene dine?

 

KDE er den juridiske enheten som er ansvarlig for innsamling og behandling av personopplysninger i forbindelse med JDE produkter og tjenester.

 

Hvorfor samler vi inn personlige opplysninger fra deg?

 

Når du velger å registrere deg eller på annen måte kontakte oss, vil vi be deg om enkelte personopplysninger, som for eksempel navn, adresse, hjemland og e-postadresse samt enkelte valgfrie opplysninger om din bruk av JDE produkter og tjenester. Denne informasjonen gjør at KDE kan:

 

    kommunisere med deg på en personlig måte, som for eksempel å svare på dine tilbakemeldinger eller serviceforespørsler, eller, hvis du velger å motta slik informasjon, for å informere deg om JDE produkter og tjenester.

    administrere og gjennomføre dine kjøp av JDE produkter og tjenester.

    administrere kontoen din for JDE

    administrere din deltakelse i konkurranser, kampanjer, undersøkelser eller funksjoner på nettsiden

    utføre markedsundersøkelser og forbedre virksomheten vår

 

Hvordan vi innhenter personlige opplysninger

 

 Du kan dele dine personlige opplysninger med oss på en rekke måter, for eksempel ved å:

 

    abonnere på nyhetsbrevet vårt

    kommunisere med vårt kundesenter på e-post, telefon eller vanlig post

    registrere ditt JDE produkt (enten online eller ved å returnere det utfylte svarkortet som fulgte med produktet)

    delta i kampanjer, arrangementer, konkurranser eller Internett-forum

    kjøpe et JDE produkt eller tjeneste direkte fra denne nettsiden

 

Hvordan deler vi dine personlige opplysninger?

 

KDE kan dele dine personlige opplysninger med tredjeparts tjenesteleverandører eller representanter for å utføre visse behandlingsoppgaver på vegne av KDE. KDE vil ikke selge, leie ut, lease eller gi dine personlige opplysninger til tredjeparter slik at de kan bruke dine personlige opplysninger til egne formål. KDE krever at disse tjenesteleverandørene aktivt beskytter dine personlige data opplysninger. 

 

Det kan hende KDE selger (deler av) en virksomhet til et annet selskap. Når slik virksomhet er knyttet til JDE produkter eller tjenester, kan en slik eierskapsoverføring inkludere overføring av dine personlige opplysninger til den nye eieren.

 

Videre vil vi gi fra oss dine personlige opplysninger dersom dette kreves etter loven, når det er nødvendig for å forebygge eller bekjempe svindel, når det er nødvendig for tvisteløsning eller for noe annet legitimt formål som etter forholdene veier tyngre enn dine personlige interesser, for eksempel virksomhetens og ansattes sikkerhet.

 

Dine valg

 

Hvis du velger å registrere deg hos JDE, tillater du at KDE og deres representanter kan samle inn, lagre, bruke, videresende og behandle dine personlige opplysninger på andre måter i forbindelse med formålene som er beskrevet ovenfor.

 

Registrering hos JDE

 

Vi vil gjerne sende deg informasjon om JDE produkter og tjenester som kan interessere deg, f.eks. på e-post, med vanlig post eller via andre kommunikasjonskanaler, men vi vil bare gjøre dette hvis du eksplisitt samtykker i å motta slike henvendelser fra oss.

 

Vær oppmerksom på at din beslutning om ikke å melde deg på nå, ikke vil påvirke kommunikasjonspreferansene som du allerede har delt med oss ved bruk av annen kontaktinformasjon eller en annen brukerkonto. Du vil alltid ha mulighet til å stoppe ytterligere kommunikasjon fra KDE med hensyn til JDE produkter og tjenester ved å bruke ett av følgende alternativer for å avslutte abonnementet:

 

    ved å klikke på alternativet for å stoppe abonnementet i bunnteksten på e-postene fra JDE

    ved å logge inn på profilen din og endre kommunikasjonspreferansene dine.

 

Vær oppmerksom på at selv om du har stoppet all kommunikasjon med hensyn til JDE produkter eller tjenester, kan det hende du fortsatt vil motta kommunikasjon som allerede er under produksjon, på grunn av behandlingstid og produksjonsplaner.

 

Registrere deg hos KDE (ikke- JDE produkter eller tjenester)

 

På denne siden kan du registrere seg hos KDE for produkter, tjenester eller arrangementer som ikke er knyttet til JDE produkter eller tjenester. Hvis du ønsker å vite hva KDE kan tilby før du velger å registrere deg, kan du klikke her for å gå til KDEs nettside.

 

Vær oppmerksom på at hvis du velger å registrere deg hos KDE vedrørende ikke- JDE-merkede produkter eller tjenester, betyr det at innsamling og videre bruk av dine personlige opplysninger er underlagt personvernreglene til det selskapet i KDE-konsernet som behandler opplysningene dine. Disse personvernreglene finner du på hjemmesidene til de ulike selskapene i KDE-konsernet (klikk her for å gå til KDEs nettsider, der du kan finne lenker til de relevante personvernreglene).

 

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

 

Vi beskytter dine personlige opplysninger gjennom en rekke sikkerhetstiltak. Dette kan omfatte bruk av sikre registreringsskjemaer, kryptering av data og begrensing av tilgang til dine personlige opplysninger.

 

Overføring av data

 

Du bør være oppmerksom på at forretningsenhetene som er ansvarlige for salg og markedsføring av JDE produkter og tjenester, er en del av KDEs selskaper rundt om i verden. Som følge av dette kan dine personlige opplysninger bli overført internt i KDE-konsernet. Videre drives KDEs system av en tjenesteleverandør basert i USA. Vær oppmerksom på at enkelte tredjeland, som USA, ikke har systemer som sørger for at dine personlige opplysninger er tilstrekkelig beskyttet. Du kan imidlertid være trygg på at KDE har tatt tilstrekkelige forholdsregler for å sikre at opplysningene dine behandles konfidensielt og sikkert.

 

Informasjonskapsler og nettsidesporing

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, som er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. Dette gjør det mulig for oss å kjenne igjen datamaskinen din neste gang du besøker siden. Hvis du bruker en elektronisk handlevogn, gjør informasjonskapslene det mulig for oss å holde orden på produktene du kjøper. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du se i hjelpefilen for nettleseren din for å lære hvordan du kan blokkere alle informasjonskapsler eller motta en advarsel før en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Du bør imidlertid være klar over at det kan hende du ikke vil kunne benytte deg av alle funksjonene på denne nettsiden hvis du blokkerer informasjonskapsler.

 

Når du besøker denne nettsiden for å bla gjennom, lese eller laste ned informasjon, samler og lagrer vi bestemt besøksinformasjon om deg, for eksempel navnet på domenet og verten du har tilgang til Internett gjennom, IP-adressen til datamaskinen du bruker, datoen og klokkeslettet du besøkte nettsiden og Internett-adressen til nettsiden som inneholdt en eventuell direkte lenke til denne nettsiden. Vi bruker denne informasjonen til å registrere trafikken på siden og gjøre siden mer nyttig.

 

Barn

 

Vi anbefaler på det sterkeste at foreldre tar en aktiv rolle når det gjelder barnas aktivitet på Internett. Generelt forsøker KDE ikke å samle inn personlige opplysninger fra barn og heller ikke kommunisere med barn. I tilfelle vi likevel trenger å kommunisere med et barn, vil vi forsøke å gi foreldrene eller eventuell verge en rimelig mulighet til å samtykke før vi bruker barnets personlige opplysninger, bortsett fra der vi bare svarer på barnets spørsmål eller behandler en forespørsel fra barnet.

 

 

Endringer i personvernreglene

Fra tid til annen kan det komme endringer i personvernreglene for JDE. Vi oppfordrer deg derfor til å lese gjennom disse personvernreglene med jevne mellomrom. Disse personvernreglene ble sist endret 27. februar 2015. 

 

Spørsmål og tilbakemeldinger

 

Send oss gjerne spørsmål og kommentarer om personvern til privacy@jdecoffee.com. Videre kan du når som helst be om å få se dine personlige opplysninger og be om at opplysningene rettes og/eller slettes, i tilfelle opplysningene ikke er korrekte eller er irrelevante for de nevnte formålene. For disse formålene kan du kontakte Jacob Douwe Egberts på kundesenter@friele.no og oppgi navnet ditt, selskapet ditt samt adresse.